F1 2019 - Hamilton vinder Canadisk Grand Prix, straf til Vettel - Formel 1
1 Formel

Lewis Hamilton (Mercedes) vandt det canadiske Grand Prix i Montreal på trods af at han krydsede grænsen bag Vettel (straffet 5 sekunder for at dække en modstander)

Lewis Hamilton også vundet Canadisk GP a Montreal с Mercedes på trods af at have krydset målstregen bagud Sebastian Vettel... Tysk chauffør Ferrari Faktisk blev han idømt en bøde på fem sekunder for at slutte mod en britisk modstander på omgang 48.

Kreditter: Foto af Mark Thompson / Getty Images

Kilder: Foto af Charles Coates / Getty Images

Kreditter: Foto af Peter J. Fox / Getty Images

Bag ryggen på to udfordrere, der kæmper for F1 verden 2019 er Charles Leclerc, tredjepladsen med en mere konkurrencedygtig rød end normalt.

1 F2019 World Championship - Canadian Grand Prix Report Cards

Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton han ville gerne have vundet på banen, og ikke på bekostning af en straf pålagt Vettel, men løbet går den vej.

For den britiske rytter, mere og mere førende F1 verden 2019 - Det er den femte succes i de første syv løb i mesterskabet.

Sebastian Vettel (Ferrari)

For at slå Hamilton i år skal du være perfekt og Sebastian Vettel a Montreal Det var ikke. Den tyske chauffør var en enestående spiller i kvalifikationen i går (tog hjem pol), men en fejl begået i løbet - der ikke efterlod plads til Hamilton på 48. omgang - førte til en straf, som blev diskuteret, men efter vores mening med rette. Derudover var reaktionen efter løbet ikke særlig moden, hvilket tvang ham til at vende tegnene på første- og andenpladsen.

Et fjerde podie i de sidste fem Grand Prix er et positivt tegn (kombineret med den fremragende fartpræstation, der er vist i denne. Canadisk Grand Prix), men sejren har manglet siden august sidste år.

Charles Leclerc (Ferrari)

Hastighed og specificitet: Dette kan opsummeres som Canadisk GP di Charles Leclerc.

Køreren fra Monaco har vundet sæsonens anden podie efter Bahrain, og i Frankrig vil han forsøge at snuppe fjerdepladsen i løbet. F1 verden 2019 Ferstappen.

Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas det var ikke særlig konsekvent Montreal: dårlig i kvalifikationen, købte sig fjerde i løbet og et bonuspoint for hurtig tur.

Efter seks podier i træk kom den finske racer ud af top tre for første gang i denne sæson.

Ferrari

I dag Ferrari Efter mere end syv måneders konkurrence på podiet viste de sig at være meget konkurrencedygtige: to single atleter var på podiet.

Vettel er meget hurtig i kvalifikationen og i løbet (med en fejl, der kostede ham sejren) og en let tredjeplads for Leclerc: Cavallino på vej op?